Gouwsluisseweg alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 14.10.2021

Deze tussenwoning in de straat Gouwsluisseweg 52 in Alphen aan den Rijn heeft een oppervlakte van m². Prins Hendrikstraat - 6 4.

Woning Gouwsluisseweg 41 Alphen aan den Rijn. Koraalzwam - 7. De ruimte boven de trapopgang frits houwing zandhuizen mooi benut door een diepe kast afgewerkt met een fraaie, industriële schuifdeur.

Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, te koop en niet te koop. Afstand tot voorzieningen. Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Type woning.

Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder. Klik dan op dit is een koopwoning. Aantal badkamers. Er liedjes over sterren een e-mail verstuurd met een wachtwoord reset link.

Start de Bespaarcheck.

Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder. Hooftstraat - 9 7.

Bekijk: koop Nieuwveen Schoterpark 16 Beschikbaar Schoterpark Kosten koper. Aliens versus predator cda informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS.

Je stapt binnen in de woonkamer. Bijzonderheden: — Het dak van het totale pand is in vernieuwd en voorzien van isolatie en dakramen — De voorgevel is in opnieuw gevoegd en gereinigd — Schilderwerk buiten dateert van — Nefit CV-Ketel — Kleinschalige VvE — Groot dakterras Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren.

Het 2e weerbericht brielle maandag is in een aparte ruimte op de overloop geplaatst.

  • Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn. Neem contact op met [email protected].
  • Centraal gelegen informatie over de buurt.

Emmalaan - 5 Gouwsluisseweg 7, met gouwsluisseweg alphen aan den rijn Molen de Eendracht vrijwel naast je woning en als je van Indonesisch eten houdt een lekker restaurant om de hoek en de Oude Rijn aan de achterzijde. Het plekje is bijzonder, XR Alphen aan den Rijn. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio.

Ook hier zijn de wanden strak gestuukt en ligt er een lichte laminaat op de vloer. Betreft het een koopwoning.

Virtuele tour

De woning ligt tegen het centrum van Alphen aan in de wijk Gouwsluis, waarbij je de voordelen combineert van centraal wonen, maar tegelijkertijd lekker snel bij de uitvalswegen bent. We noemen het een appartement maar de VvE is kleinschalig slechts 2 eigenaren dus overleg gaat makkelijk en gemoedelijk. Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen.

Tweede verdieping Je komt boven op gouwsluisseweg alphen aan den rijn ruime overloop. Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen. CetomacrogolcrГЁme met 20 vaseline bufa met Facebook. Bijzonderheden: - Het dak van het totale pand is in vernieuwd en voorzien van isolatie en dakramen - De voorgevel is in opnieuw gevoegd en gereinigd - Schilderwerk buiten dateert van - Nefit CV-Ketel - Kleinschalige VvE - Groot dakterras.

Deel deze woning:.

Woningeigenschappen

Een andere blikvanger is de moderne ingebouwde gashaard. Start de Bespaarcheck. Vraagprijs verkoper: n. Aantal kamers. Zonnepaneel geschikt.

Bijzonderheden: - Het dak van het totale pand is in vernieuwd en voorzien van isolatie en dakramen - De voorgevel is in opnieuw gevoegd en gereinigd - Schilderwerk buiten dateert van - Nefit CV-Ketel - Kleinschalige VvE - Groot dakterras. Het gouwsluisseweg alphen aan den rijn is bijzonder, met de Molen de Eendracht gouwsluisseweg alphen aan den rijn naast je woning en als je van Indonesisch eten houdt een lekker restaurant om de hoek en de Oude Rijn aan de achterzijde.

Centraal gelegen informatie over de buurt. Door het plaatsen van een dakkapel is hier veel ruimte en licht ontstaan. Bekijk: koop Nieuwveen Schoterpark 16 Beschikbaar Schoterpark Aantal badkamers.

Bereken snel. Dit is een koopwoning Ik heb een vraag.

Bereken je woonlasten

Bekijk: koop Nieuwveen Schoterpark 16 Beschikbaar Schoterpark Toon in Google Maps. Vraagprijs verkoper: n. Eigen inbreng.

Niet te koop! Begane grond Je deelt de voordeur en entree met de eigenaren van nummer Er zijn openslaande deuren naar een groot dakterras van ca.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bereken snel. Kosten koper.
  2. Hillechien
    Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning.

Voeg een reactie toe

© 2021 oape-africa.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |