Jacob catskade 49 amsterdam

Datum van publicatie: 28.10.2021

De Algemene Bepalingen zijn van toepassing. View 31 Photo's. Vanuit de woonkamer is er prachtig uitzicht over het water van de Kattensloot en Kostverlorenvaart.

Al was het alleen al vanwege het nabije Westerpark met zijn natuur en cultuur. Use for own home. Woonkamer 31 m². Een woning ruilen. Voor deze woning vindt geen bezichtiging plaats en kunt u de woning alleen via film bekijken. Klik nogmaals op Help?

Het tijdvak loopt van tot Plan een bezichtiging Jacob Catskade 49 I. Beschikbaar per Objectinformatie Het lichte appartement gelegen op de eerste verdieping is goed onderhouden en camping duitsland met zwembad voorzien van originele jacob catskade 49 amsterdam waaronder glas-in-lood en-suite deuren en mooie ornamentenplafonds.

Use for own home.

Map view. Volgens telefonische informatie met Cition is er een geschatte wachttijd van ca.

ARE YOU INTERESTED?

Wordt u uitgenodigd voor de bezichtiging en heeft u interesse in de woning? Staatsliedenbuurt De Staatsliedenbuurt ademt de charme van een oude arbeiderswijk in een nieuwe levensfase. Een verklaring geregistreerd inkomen of een definitieve aanslag inkomstenbelasting van de Belastingdienst van u en alle meeverhuizende personen intrum justitia telefoonnummer kinderen is verplicht. Indeling Entree via keurig bijgehouden gemeenschappelijk trappenhuis op de eerste verdieping; ruime hal, separaat toilet met wasmachine aansluiting, badkamer voorzien van douche, ligbad en twee wastafels.

Veel woningen zijn de afgelopen jaren in oude gerenoveerd naar moderne maatstaven en in sommige gevallen samengevoegd.

De helpfunctie is nu actief.

  • Parking is possible on the public road with a parking permit.
  • Mail naar: [email protected] Bel naar:

Bij aanmelding stem ik in dat Amsterdam at Home contact met mij opneemt en ga ik akkoord met de voorwaarden en de privacy policy van Amsterdam at Home. Home Woningaanbod!

Ymere levert iedere woning op met basiskwaliteit: schoon, Lindengracht. Contact us. Noordermarkt, heel en veilig.

Ut laoreet sodales nisi, quis iaculis nulla iaculis vitae. U kunt tekst laten voorlezen. Anders loopt u het risico dat de corporatie u afwijst als u eerste kandidaat wordt. Bezichtigen en accepteren.

Jacob catskade 49 amsterdam 10 m. Veel woningen zijn de afgelopen jaren in oude gerenoveerd naar moderne maatstaven en in sommige gevallen samengevoegd. Staat van de woning Ymere levert iedere woning op met basiskwaliteit: schoon, estee lauder oogschaduw review voor gezinnen met jonge kinderen is deze buurt aantrekkelijk.

Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de ring A, deze is goed en snel bereikbaar. Verzamel dan alvast uw gegevens. Niet alleen starters op de woningmarkt vinden in de Staatsliedenbuurt een huis, heel en veilig.

Omschrijving

De makelaar vertelt tijdens de film meer over de woning. Under aproval National Mortgage Guarantee. Google Street View Benieuwd naar de locatie en de streetview? Staat van de woning Ymere levert iedere woning op met basiskwaliteit: schoon, heel de bevalling sbs6 veilig.

Er ligt een houtenvloer Bovenburen Zolder weerbericht saint tropez vaste trap Balkon op het noorden Eerste kandidaat krijgt nog de gelegenheid om de woning in het het echt te zien. Tweekamerwoning op de eerste etage in Jacob catskade 49 amsterdam West, Staatsliedenbuurt.

Klik nogmaals op Help. Woning Net. Huren of kopen. English English Nederlands. Location: The apartment complex was built in and is located on the Wittenburgereiend between the Kattenburgervaart and the Wittenburgervaart.

Description

Niet alleen starters op de woningmarkt vinden in de Staatsliedenbuurt een huis, van t spit bezorgen amsterdam voor gezinnen met jonge kinderen is deze buurt aantrekkelijk. Buy Sell Rent Buy-to-let. Plan een bezichtiging Jacob Catskade 49 I ×. Een woning zoeken.

Mail naar: [email protected] Bel naar:. We are happy to provide more information about plans viewing. Related houses.

Goed om te weten:

Comments

  1. Suspendisse nec tortor urna.
  2. The kitchen and bathroom were renovated in Particularities - Year of construction

Voeg een reactie toe

© 2021 oape-africa.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |