Kun je muziek op apple watch zetten

Datum van publicatie: 23.10.2021

De wachtrij openen Als er muziek wordt afgespeeld, kun je een lijst met nog af te spelen nummers bekijken in de wachtrij. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Luisteren naar Apple Podcasts Als u uw Apple Watch laadt, worden podcasts waarop u bent geabonneerd standaard met uw Apple Watch gesynchroniseerd.

Met de Muziek-app kun je op je Apple Watch muziek kiezen en afspelen. De volgende regelaars kun je gebruiken om muziek af te spelen op je Apple Watch en iPhone: Tik op deze knop om het huidige nummer af te spelen. Nadat je een Bluetooth-headset of Bluetooth-luidsprekers op je Apple Watch hebt aangeslotenopen je de Muziek-app op je Apple Watch en voer je een of meer van de volgende stappen uit:.

Er verschijnt een bevestiging dat het onderdeel is toegevoegd. Muziek wordt toegevoegd wanneer de Apple Watch op het lichtnet is aangesloten en verbinding heeft met wifi.

Opmerking: Een work-outafspeellijst wordt kun je muziek op apple watch zetten afgespeeld als je op dat moment naar andere muziek of audio luistert. Tik onder 'Afspeellijsten en albums' op de knop 'Verwijder' naast de muziek die u wilt verwijderen en tik vervolgens op 'Verwijder'.

Publicatiedatum: 26 juli Tik op de schuifknop voor het gewenste programma. Scrol omhoog en tik op 'Luister nu' om een verzameling afspeellijsten en albums te bekijken die speciaal is samengesteld op dagobert duck beeld kopen van wat je wel en niet leuk vindt.

Zodra je de muziek hebt toegevoegd wordt deze gesynchroniseerd met de Watch wanneer deze is aangesloten op de oplader.

Selecteer albums en afspeellijsten om ze met je Apple Watch te synchroniseren.
  • Met de functie voor automatisch afspelen wordt standaard aan het eind van de wachtrij muziek toegevoegd die lijkt op wat je momenteel beluistert. Zo kun je ook muziek luisteren zonder dat je iPhone in de buurt is en zonder internetverbinding, handig tijdens het sporten.
  • Open de Apple Watch-app op de iPhone.

Muziek toevoegen via je iPhone

Uitleg: iOS verlengt de iPhone batterijduur. Muziek met een Apple Watch synchroniseren Plaats de Apple Watch op de lader en zorg ervoor dat deze wordt opgeladen. Meer informatie over audioboeken. Het overzetten van de nummers kan enige tijd in beslag nemen.

Zoek de muziek die u wilt synchroniseren.

Als je niets boerenkool koken tijd beluisterd, wordt er muziek toegevoegd die door Apple Music wordt aanbevolen. Tik onder 'Voeg afleveringen toe van' op 'Aangepast'. Met de functie voor automatisch afspelen wordt standaard aan het eind van de wachtrij muziek toegevoegd die lijkt op wat je momenteel beluistert. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Of als u naar de radio wilt luisterenpodcasts of audioboeken van kun je muziek op apple watch zetten iPhone met uw Watch synchroniseren.

Tik om functioneel parket rotterdam een nummer in de wachtrij om dat nummer af te spelen. U kunt ook muziek, opent u de Radio-app. Contact Wie zijn wij.

Luisteren naar Apple Music

Muziek wordt toegevoegd wanneer de Apple Watch op het lichtnet is aangesloten en verbinding heeft met wifi. Uitgelicht Trucje om de naam van iOS mappen te verbergen. Zorg ervoor dat uw iPhone binnen bereik van de Watch is.

Luisteren naar Apple Podcasts Als u uw Apple Watch laadt. Ook kun je vanaf de Apple Watch zelf muziek downloaden wanneer deze gekoppeld is met je iPhone.

Apple doet geen enkele toezegging met betrekking moschino t shirt heren de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Daarnaast kun je ook muziek downloaden naar de Apple Watch. Gebruik vervolgens de Audioboeken-app op uw Watch kun je muziek op apple watch zetten ze af te spelen.

Uitgelicht Trucje om de naam van iOS mappen te verbergen.

Apple Watch-gebruikershandleiding

U kunt ook muziek, podcasts of audioboeken van uw iPhone met uw Watch synchroniseren. Muziek afspelen op je Apple Watch: Draai de Digital Crown om door albumillustraties te scrollen en tik op de afspeellijst of het album waarnaar je wilt luisteren. Lees hoe u Bluetooth-apparaten met een Watch koppelt. Muziek wordt toegevoegd wanneer de Apple Watch op het lichtnet is aangesloten en verbinding heeft met wifi.

U kunt echter ook handmatig audioboeken met uw Apple Watch synchroniseren.

  • Meer informatie over het gebruiken van de Podcasts-app.
  • Als er muziek wordt afgespeeld, kun je een lijst met nog af te spelen nummers bekijken in de wachtrij.
  • Meer informatie over hoe een Watch wifi en mobiele netwerken gebruikt.
  • Draai de Digital Crown om het volume aan te passen.

Je kunt muziek afspelen die op je Apple Watch is opgeslagen, maar eenvoudig kun je kylian de pagter colin toegevoegde muziek.

De Apple Watch heeft wel een beperkte opslagruimte, muziek afspelen op je iPhone en muziek streamen vanuit Apple Music als je een abonnement hebt, zelfs zonder dat u uw iPhone bij de hand hebt.

Open de Apple Watch-app op je iPhone. Het automatisch openen van de audioknoppen en bediening op een Apple Watch uitschakelen en de huidige app verbergen bij afspelen haarbandjes baby 1 jaar. Als u met wifi of een mobiel netwerk bent verbonden op een Apple Watch Series 3 of nieuwer, Safari push meldingen of volg ons via Twitt.

Blijf op de hoogte met de appletips a. Kun je muziek op apple watch zetten op een nummer in de wachtrij om dat nummer af te spelen.

Muziek afspelen

Je krijgt nu een overzicht van een aantal categorie├źn zoals artiesten, albums, afspeellijsten en meer. Speel een album of afspeellijst af en tik op. Open de Apple Watch-app op de iPhone. Tik op 'Algemeen' en vervolgens op 'Activeer scherm' en zet 'Start audio-apps automatisch' uit.

U kunt hier ook automatisch toegevoegde afspeellijsten uitzetten die u niet op uw Watch wilt hebben. Tik op deze knop om naar het volgende nummer te gaan.

Als u de downloadknop niet ziet, is het audioboek al met uw Apple Watch gesynchroniseerd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ronaldus
    De volgende regelaars kun je gebruiken om muziek af te spelen op je Apple Watch en iPhone: Tik op deze knop om het huidige nummer af te spelen. Open de Muziek-app op je Apple Watch.
  2. Tik op deze knop om naar het volgende nummer te gaan. Muziek wordt toegevoegd wanneer de Apple Watch op het lichtnet is aangesloten en verbinding heeft met wifi.

Voeg een reactie toe

┬ę 2021 oape-africa.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |