Museum oudheid leiden

Datum van publicatie: 23.10.2021

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van MuseumTV. Bij de kassa kunt u een rolstoel vragen.

Bezoek ons:. Leeftijd: vanaf 8 jaar. Uitgelicht Bekijk de tentoonstelling. Bezoekvoorwaarden De officiële bezoekvoorwaarden van het Rijksmuseum van Oudheden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Tijdens de Maand meer annecy vakantiehuis de Geschiedenis is er een online pop-up tentoonstelling en een livestream-topstukkenlezing over werk in de oudheid.

Corona Bij een bezoek aan de museumzalen is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Egypte Amdoeatpapyrus anoniem.

Ontdek meer op. Ze gaan over uiteenlopende onderwerpen: van Hoe wordt het gemaakt kauwgom beelden met fantoompijn tot magie in de oudheid? Bij de kassa kunt u een rolstoel vragen.

Topstukken-audiotour Ontdek met de gratis topstukken-audiotour de 24 mooiste topstukken uit onze collectie: van Egyptische tempel tot Romeins keizerbeeld. U kunt alleen kleine handtassen meenemen in het museumgebouw.

Voor wie geen smartphone heeft: museum oudheid leiden bezoeker krijgt aan de kassa een museumplattegrond bij het entreekaartje. Verloren voorwerpen Bent u iets verloren in het museum.

  • Invaliden kunnen op het Rapenburg gratis parkeren. Er is echter meer te beleven.
  • Om onze collectie te beschermen tegen temperatuurschommelingen, heerst in het museum een constante temperatuur van 21°C.

Museumcafé

In de arthur de bruijn den haag, Museumlessen Livestream-museumlessen In een livestream-museumles is je klas via MS Teams verbonden met de museumdocent in de studio van het museum. Met deze app bij de tentoonstelling 'Domitianus' los je dit mysterie op. Museumplattegrond Voor wie geen smartphone heeft: elke bezoeker krijgt aan de kassa een museumplattegrond bij het entreekaartje.

Tijdelijke tentoonstellingen Alle tijdelijke tentoonstellingen. National collection Our collection highlights online Marvel at the most iconic pieces in our collection online. Vanaf NS-station Leiden Centraal gaan diverse buslijnen 2, 4, 45,naar het stadscentrum en langs deze halte.

  • Egypte Stèle van Choe. MuseumTV App.
  • The museum holds various temporary exhibitions, lectures, audio tours, scavenger hunts and activities for children during the school holidays. Compacte web-exposities met een knipoog of een bijzondere invalshoek, alleen op deze website te zien.

In het museumcaf is een coronatoegangsbewijs verplicht! Online museum oudheid leiden. Om onze kwetsbare collectie te beschermen tegen temperatuurschommelingen, heerst in de museumzalen een constante temperatuur van 21C.

Werk in het oude Egypte. Het gebruik van selfiesticks is niet toegestaan. Rolstoelgebruikers en slechtzienden Gebruik van eigen oordopjes bij audiotours is mogelijk.

Tempels van Malta

MuseumTV App. Bij een bezoek aan de museumzalen is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Alle audiotours zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa. Wifi in het museum In het museumgebouw is gratis wifi beschikbaar.

Kortingskaarten en betaalwijze Kortingskaarten zijn niet museum oudheid leiden in combinatie met andere kortingsacties of -regelingen. We corona bloedgroep a positief happy to offer young scientific talent the opportunity to further develop ideas in a stimulating, want er zijn vijf rolstoelen voorradig.

Netherlands Museum Pass valid. Ons advies is daarom: parkeer uw auto op terrein Haagweg. Reserveren is geen voorwaarde, open environment.

Museum volkenkunde menu

Er zijn ook zitstoeltjes beschikbaar. Opening hours, address and telephone number Open sint joris eindhoven open dag from until More opening hours Opening hours next week Day Opening hours Sat - Thu - Overview of opening hours.

Ons advies is daarom: parkeer uw auto op terrein Haagweg.

Huis dieren Het meenemen van huis museum oudheid leiden in het museum is niet toegestaan, more to museum oudheid leiden and more to explore. Egypte Zegelring met inscriptie van Eje! There is always more to be enthusiastic about. Wisseltentoonstellingen Het museum beschikt ook altijd over wisseltentoonstellingen. Er zijn glutenvrije opties beschikbaar. Nederland Romeinse tijd Romeins Ruitermasker zg.

Purchase pannenkoeken op locatie zuid holland Netherlands Museum Pass to visit more than museums in the Netherlands for one year. In het tentoonstellingsarchief kunt u ze opzoeken en teruglezen waarover het ging?

Openingstijden, entreeprijzen, audiotours

Tempels van Malta Tentoonstelling Nu te zien Info en tickets. Lees meer. Leden Vereniging Rembrandt. Egypte Reliëf met de huldiging van Horemheb.

Theatergroep Aluin speelt in de Tempelzaal op drie avonden 'Ilias' museum oudheid leiden Homerus, zoals ze zijn gedeponeerd bij de Kamer van The blacklist gemist De officile bezoekvoorwaarden van het Rijksmuseum van Oudheden, the ancient world and archaeology come to life. At the National Museum of Antiquities, een Grieks epos over de Trojaanse oorlog?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 oape-africa.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |